Saturday, March 5, 2011

P Q=1, Hardy-weingberg

Den Franzosen ins Rohr geschaut

Heute ist einer dieser Tage, wo dem Gatten nach Fleisch gelüstet und ich scharf auf französisch bin. ;-)
Da liegt es also nah wieder einmal ein

Boeuf au four a la "Internetti"

auf den Tisch zu bringen.
Hier für benötigt man folgende

Zutaten:

1 Tomate
1 Zwiebel,
1 Aubergine
1 Zucchini
1 Paprika
3 Knoblauchzehe
3 - 4 EL Tomatenmark
ca . 500 g Rinderfilet
200 g Frischkäse
1 - 2 EL Senf
1 - 2 EL Breadcrumbs
gem. Rosemary thyme


salt pepper 1 pinch of sugar



Preparation: Dice the vegetables

.

of cream cheese, 2 garlic cloves, 1 - 2 tablespoons mustard and 1 - 2 tablespoons breadcrumbs a spicy cream for cooking touch.

preparation

onions and garlic, sauté until translucent the onions and the garlic smells fragrant. Add the vegetables and fry well, then with tomato puree, season to taste a pinch of sugar, salt, pepper, rosemary and thyme to taste.

Hinsch mort


While the vegetables over low heat before him, fry the fillets sharp on both sides with salt and pepper. Then place the vegetables in a baking dish / refractory pan. The fillets spread with the cream cheese and place on the vegetables.


The whole thing now for about 10 - 15 minutes at 180 degrees on bake.




Serve it gave us bread baguette or better.

finished, the "Baked Beef a la Internetti" and now we can auch schnell den Blick aus des Franzosen BackofenROHR auf unseren Teller richten ;-)



Bon appétit!

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